Goed voorbereid op reis naar New York gaan

new york airport

Voor het bezoeken van New York kun je het beste een paar dagen uittrekken. In dat geval heb je namelijk voldoende tijd om het grote aantal bezienswaardigheden in de stad te bezoeken. Reis jij binnenkort af naar de grootste stad van Amerika? Dan doe je er goed aan om voor vertrek al de nodige voorbereidingen te treffen. Zodoende kom je niet voor verrassingen te staan stedentrip new york tips wanneer je in New York arriveert. Benieuwd wat je van tevoren allemaal kunt doen? Wij helpen je een handje in onderstaande tekst. Wat je in ieder geval niet moet vergeten, is vooraf een New York City pass bestellen. Dit biedt jou namelijk vele voordelen wanneer jij de grootste stad van de Verenigde Staten bezoekt!

Welke bezienswaardigheden wil je bezoeken?

New York staat bekend om het grote aantal bezienswaardigheden dat je aantreft in deze stad. Het zijn er soms gewoon te veel om allemaal te bezoeken, zeker wanneer jij slechts een paar dagen in New York bent. Om ervoor te zorgen dat je toch zoveel mogelijk attracties kunt bezoeken, doe je er goed aan een lijstje op te stellen. Schrijf de bezienswaardigheden in New York op en voorzie deze van één, twee of drie sterren. Geef attracties die je absoluut wilt bezoeken drie sterren en bezienswaardigheden huis kopen new york die je het minst graag wilt bezoeken één ster. Op deze manier weet je straks precies wat je wel en wat je niet wilt bezoeken in New York. Mocht er tijd over blijven, dan kun je natuurlijk ook altijd de attracties van je tweede of derde keus een bezoek brengen. Dit lijstje kun je overigens ook gebruiken bij een New York City pass bestellen. Je kunt namelijk ook een New York City pass bestellen voor slechts een beperkt aantal bezienswaardigheden. Zo betaal jij niet voor attracties die je niet bezoekt.

Bekijk waar de attracties liggen

Het maken van een lijstje is natuurlijk leuk en aardig, maar het is geen doen wanneer je telkens van de ene kant naar de andere kant van de stad moet. Op deze manier ben je veel tijd kwijt aan het reizen. Probeer iedere dag dan ook een bepaald deel van de stad te bezoeken. Kijk welke bezienswaardigheden zich in het betreffende gebied bevinden en plan aan de hand hiervan je bezoeken in. Zo vul jij de tijd die je in New York verblijft op een efficiënte manier in. Een plattegrond van New York is natuurlijk ook wel makkelijk. Gelukkig krijg jij deze vaak gratis wanneer jij een kortingscode voor een New York City pass hebt.

new york bus

Maak een bustour door New York

Heb je niet genoeg tijd om alle bezienswaardigheden in New York te bezoeken? Dan doe je er goed aan een bustour door New York te maken. Dankzij een rondrit met een bus kom jij langs een groot aantal bezienswaardigheden in de stad. Je rijdt vaak rond in een open bus, waardoor je goed zicht hebt op de verschillende attracties. Daarbij komt dat je bij de meeste aanbieders van busritten door de stad uit kunt stappen bij verschillende bezienswaardigheden. De bus rijdt in dat geval wel verder, maar jij kunt gewoon op een andere bus stappen wanneer je het zat bent. Wanneer je een busrit wilt maken tijdens je verblijf in New York, doe je er goed aan de tickets thuis alvast te bestellen. Busritten zijn namelijk zeer populair. Deze zijn dan ook vrijwel altijd uitverkocht. Door vanuit huis vast de tickets aan te schaffen, kom jij niet voor een teleurstelling te staan wanneer je in New York arriveert.

Schaf een New York City pass aan

Ben jij van plan veel bezienswaardigheden te betreden? Schaf dan een New York City pass aan. Ten eerste kun je zo voor een gereduceerd tarief een bezoek brengen aan een groot aantal bezienswaardigheden in de stad. Daarnaast win je veel tijd door een New York City pass te bestellen. Waarom? Omdat mensen met een dergelijke kaart via een speciale ingang naar binnen mogen bij een groot aantal bezienswaardigheden. Je hoeft dus niet achterin de rij aan te sluiten. Advies is om de New York City pass thuis alvast aan te schaffen. In dat geval vind jij vast en zeker een kortingscode voor een New York City pass.

Bespaar met kortingscode voor een New York City pass

Bij een New York City pass bestellen schrik jij mogelijk van de prijs. Deze ligt inderdaad behoorlijk hoog. Gelukkig kun je ook een kortingscode voor een New York City pass krijgen. Op het internet kun jij namelijk regelmatig een New York City pass bestellen met korting. Je moet alleen wel even weten waar je weersverwachting new york moet zoeken. Heb jij een kortingscode voor een New York City pass bemachtigd? Dan krijg je er vaak nog wat leuke kortingsacties bij. Zo weet jij bijvoorbeeld direct wat te kopen in New York.

Vergeet vooral niet te shoppen in New York

Je moet nooit naar de grootste stad van Amerika gaan zonder een New York City pass te bestellen. Vergeet echter ook niet te bekijken welke winkels jij wilt bezoeken. Zo kun jij direct antwoord geven op de vraag: ‘Wat te kopen in New York?’. En er is natuurlijk heel wat te kopen in New York. Zorg dus dat jij in ieder geval weet wat je allemaal wilt doen en welke winkels je wilt bezoeken. Een New York City pass bestellen wordt zo een stuk makkelijker!