Hoe Je Tijd Efficiënt Besteden in New York

Tijd doorbrengen New York

Als je lekker op stedentrip in New York gaat wil je ongetwijfeld zoveel mogelijk zien in de tijd dat je tot je beschikking hebt. Daarnaast zul je wellicht een keuze moeten maken tussen de bezienswaardigheden omdat er voor sommige toeristische trekpleisters wél een behoorlijke toegangsprijs aantal inwoners new york betaald moet worden. Hiervoor is de New York City PASS een uitstekende oplossing. Met deze pas kun je op een voordelige wijze, efficiënt je tijd besteden in New York.

Als je in New York bent, zul je ervaren dat er erg veel te zien is in deze wereldstad. New York is een bruisende stad waar 24/7 leven is. Je zult dan ook ervaren dat de tijd voorbij vliegt! Daarnaast zaantal inwoners new yorkul je merken dat New York niet de voordeligste stad is. Als je veel wilt zien, kunnen de kosten flink oplopen. Het aanschaffen van een New York City PASS is in dit geval zeker een aanrader, zeker als je voor het eerst deze wereldstad bezoekt.

Waarom een New York City PASS bij een eerste bezoek aan New York?

De New York City PASS is vooral interessant als je voor het eerst in New York bent. Deze pas geeft je toegang tot maar liefst zes aansprekende toeristische hotspots. Hierin worden je zelfs keuzemogelijkheden geboden. Deze toeristische trekpleisters zijn bezienswaardigheden die je zeker gezien wilt hebben als je voor het eerst New York bezoekt.

De pas kun je al voor je vertrek, thuis aanvragen. Je ontvangt dan via de email een voucher, die je kunt inruilen bij een eerste bezoek aan één van de bezienswaardigheden heineken experience new york. Hier ontvang je de New York City PASS die negen dagen geldig is. Je kunt nu in willekeurige volgorde en op je eigen tempo de bezienswaardigheden naar keuze bezoeken.

Op efficiënte wijze je tijd besteden in New York

Als je op een stedentrip in New York bent zul je ervaren dat je eigenlijk altijd tijd tekort hebt. Er is zeer veel te doen en te zien. Je zult dus zoveel mogelijk willen zien in een relatief kort tijdsbestek, maar hier wél de tijd voor willen nemen om alles goed te kunnen zien.

De New York City PASS is dan een uitstekende optie en kun je op efficiënte wijze je tijd besteden in New York. Met deze pas kun je genieten van het “skip the line” voordeel. Bij veel bezienswaardigheden is er een aparte ingang voor New York City PASS houders en hoef je niet achteraan de rij aan te sluiten. Ook het vooraf reserveren is niet noodzakelijk als je in het bezit bent van deze pas.

New York straten

Op een voordelige wijze New York bezoeken

Natuurlijk zul je diverse bezienswaardigheden kunnen bezoeken, zonder dat je hier geld voor hoeft te betalen. Kenmerkende plekken van New York zoals het Central Park, het Vrijheidsbeeld en de Brooklyn Bridge zijn natuurlijk kosteloos te bezichtigen, maar als je het echt goed wilt zien, zijn een aantal bezienswaardigheden new york stedentrip zeker aan te raden. Daarnaast heeft New York een veelzijdig verleden, wat zeker indrukwekkend is om te bekijken wat te doen in new york.

De bezienswaardigheden die aan de New York City PASS verbonden zijn, bieden een gevarieerde mix hierin. Daarnaast biedt deze pas je mogelijkheden om op een voordelige wijze New York te bezoeken. De kostprijs van de New York City PASS is veel lager dan de totale kostprijs van de toegangsprijzen van de individuele bezienswaardigheden. Als je hier toch heen wilt is deze pas prijstechnisch veel gunstiger. Je hebt immers een korting van ongeveer 40%!

Daarnaast krijg je nog diverse andere kortingsvouchers aangeboden en kun je de Empire State Building twee keer op één dag te bezoeken, overdag en in de avond. Dit is een aanrader als je New York wilt bezoeken. Met de New York City PASS kun je op een voordelige wijze, efficiënt je tijd besteden in New York.

 

Verschil tussen de New York City PASS en de New York City Explorer pass

Veel mensen vragen zich af wat het verschil is tussen de New York City PASS en de New York City Explorer pass en wat dan de beste keuze is. Beide passen zijn vergelijkbaar met betrekking tot de flinke voordelen waarvan je gebruik kunt maken als je veel bezienswaardigheden in New York wilt bezoeken.

De beste keuze of je voor de New York City PASS of juist voor de New York City Explorer pass moet kiezen hangt eigenlijk af van de wensen en de tijdsduur van je verblijf georganiseerde reis new york. De New York City PASS is negen dagen geldig, de New York City Explorer pass kun je gebruiken voor een tijdsduur naar keuze met een maximale tijdsduur van 10 dagen.

Met de New York City PASS kun je binnen een relatief kort tijdsbestek de zes meest interessante topattracties bezoeken. Daarom is deze pas uitstekend geschikt als je enkele dagen in New York bent. Als je langer in New York verblijft, is de New York City Explorer pass misschien een interessante keuze omdat je meer keuzemogelijkheden hebt. Let wel op, voor deze optie zul je wel meer moeten betalen. Dat is natuurlijk zonde als je er géén gebruik van maakt.

Kortingscode New York City PASS

Als je van plan bent om een New York City PASS aan te schaffen, is het goed om even te kijken of je nog ergens een kortingscode voor deze pas kunt vinden. Dit kan best de moeite waard zijn. Er zijn wel eens interessante kortingscodes op het internet te vinden zoals aantal inwoners new york we die wel kennen van Groupon. Op deze manier kun je genieten van een dubbele korting. Je profiteert niet alleen van de voordelen van de New York City PASS, maar ook van korting op de aanschaf hiervan! Met een kortingscode op de New York City PASS heb je korting op korting dus!

New York City PASS korting

Een New York City PASS geeft je dus zeer veel korting als je veel bezienswaardigheden wilt bezoeken tijdens je stedentrip naar New York. Als je wilt voorkomen dat je onnodig teveel uitgeeft tijdens je verblijf, is het raadzaam om deze pas alvast vooraf aan te vragen. Ons advies met betrekking tot de New York City PASS is net zo kort als eenvoudig: zeker doen!