Naar New York? Niet zonder de New York City Pass!

vrouw hoog vijf

En daar sta je dan, midden in hartje New York. Je bent aangekomen in een stad die als het ware over je heen dendert. Een stad waar het leven 24/7 doorgaat, in een moordend tempo dan wel te verstaan. Een stad die je opslokt en meeneemt op avontuur en een stad die wel raad weet met de inhoud van je portemonnee. New York ligt niet bepaald om de hoek en dus ben je aangewezen op het vliegtuig. Dit maakt een trip naar de Big Apple natuurlijk al een stuk duurder, zelfs als je ruim van tevoren jouw vliegtickets hebt geboekt. Dit zelfde geldt voor overnachten in deze bruisende stad. Je hebt wat dit betreft tal van mogelijkheden vrijheidsbeeld new york, maar ook hier geldt dat dit in vergelijking met andere wereldsteden een prijzige aangelegenheid is.

Moet je dan wel gaan?

Het antwoord op deze vraag is uiteraard simpel, want natuurlijk moet je naar New York gaan. Deze stad, hoe duur deze dan misschien ook mag zijn, is het bezoeken meer dan waard. Een stedentrip naar deze wereldstap is geen reis, maar een ervaring die niemand je ooit meer af kan pakken. Er valt dan ook ontzettend veel te zien en te beleven en ja, ook dit alles heeft vanzelfsprekend een prijskaartje. Maar op de entreeprijs van een aantal interessante bezienswaardigheden in New York kun je hier in Nederland al besparen. Dit doe je door voordat je vertrekt online de New York City Pass aan te schaffen. De New York City Pass levert je een korting op die op kan lopen tot wel 40% en zeg nu zelf…….dat is wel heel makkelijk besparen?

Welke bezienswaardigheden vallen onder de New York City Pass?

Maar al te vaak kun je ergens een kortingspas kopen die in de praktijk helemaal niet zo interessant is als van tevoren gedacht. Vaak is de korting op de entreeprijs nog wel aantrekkelijk, maar wat heb je hieraan als de attracties waar je korting op krijgt niet interessant zijn? Dit is zeker niet het geval met de New York City Pass new york hoeveel dagen. Check onderstaande bezienswaardigheden maar eens:

Naast deze drie voor New York zo karakteristieke bezienswaardigheden krijg je bij de New York City Pass ook nog eens een aantal keuzetickets en wel deze:

  • Keuzeticket 1: toegang tot Top of the Rock of het Guggenheim Museum
  • Keuzeticket 2: een Circle Line-rondvaarttocht of een bezoek aan het Vrijheidsbeeld en Ellis Island
  • Keuzeticket 3: Intrepid Sea, Air & Space Museum of 9/11 Memorial & Museum
metropolitan museum of art

Waar is de New York Citypass te koop?

Je boekt jouw vliegticket online en ditzelfde geldt voor het boeken van jouw hotel en/of huurauto. Dan ligt het uiteraard voor de hand dat je ook jouw New York City Pass online aanschaft. En waarom moeilijk doen als het zo makkelijk kan? In slechts een beperkt aantal eenvoudige stappen plattegrond new york bezienswaardigheden bespaar jij voor vertrek al op jouw verblijf in ‘the city that never sleeps’. Per email ontvang je een voucher en deze voucher wissel je in bij de eerste bezienswaardigheid van de NY City Pass in voor de daadwerkelijke pass. Tot slot is het goed om te weten dat je alle tijd hebt om de bezienswaardigheden te bezoeken die jij graag wil bezoeken. De New York City Pass is namelijk maar liefst negen dagen geldig. Koop ‘m vandaag!