New York city PASS, dé aanrader als je voor het eerst in New York bent

New York kaart en dame op ipad

Ga je voor het eerst naar New York? De New York city PASS is dé aanrader als je voor het eerst in New York bent. Deze pas geeft je tegen een gereduceerde prijs toegang tot zes zeer interessante bezienswaardigheden in New York.

Als je voor het eerst in New York bent, zul je een behoorlijk gevulde to-do list hebben. Als je de toegangsprijzen van deze bezienswaardigheden bij elkaar optelt, kom je op een aardig hoog bedrag uit. Je kunt echter aanzienlijk op dit bedrag besparen als je kiest voor de New York city PASS.

Een pas die je zeker moet hebben bij je eerste bezoek aan New York

De New York city PASS is een pas die je zeker moet hebben bij je eerste bezoek aan New York. De pas geeft je toegang tot veel populaire bezienswaardigheden. De prijs van de pas is echter wel aanzienlijk lager dan de prijzen die je zou moeten betalen als je voor iedere bezienswaardigheid kaart new york bezienswaardigheden een apart kaartje koopt. Je kunt hiermee een kleine 80 dollar (wat gelijk staat aan ongeveer 40%) besparen.

De New York city PASS is negen dagen geldig vanaf het moment dat je deze activeert bij een bezoek aan de eerste bezienswaardigheid. De pas is echter al van te voren online aanvragen. Dit kun je doen via deze link. Je ontvangt dan via de e-mail een voucher die je kunt inwisselen aan de kassa.

Bezienswaardigheden die je kunt bezoeken met de New York city PASS

Met de New York city PASS kun je zes attracties bezoeken waarbij je drie keuzemogelijkheden hebt.

Deze New York city PASS geeft je toegang tot:

  • Het Empire State Building;
  • Het American Museum of Natural History;
  • The Metropolitan Museum of Art;
Daarbij heb je de volgende keuzemogelijkheden:

  • Top of the Rock OF Het Guggenheim Museum:
  • Het Statue of Liberty en Ellis Island OF één van de Circle Line Sightseeing Cruises
  • 9/11 Museum OF Intrepid Sea, Air and Space Museum

Hoogtepunten die je bij je eerste bezoek aan New York niet mag missen

Naast het Vrijheidsbeeld, Central Park en Wall Street zijn er een aantal hoogtepunten goedkoop naar new york die je bij je eerste bezoek aan New York niet mag missen. Hieronder een overzicht van een aantal van deze toeristische highlights.

New York city PASS tip: American Museum of Natural History

Een wereldberoemd museum aan de rand van Central park waarin geschiedenis, dieren en de natuur op een fantastische manier worden weergegeven.

New York city PASS tip: Top of the Rock Observation Deck

Vanaf het Top of the Rock Observation Deck heb je waanzinnig uitzicht over Central Park. Je kunt een goede inschatting maken van de oppervlakte de ligging van dit wereldberoemde park.

New York city PASS tip: The Metropolitan Museum of Art

Een groot kunstmuseum waarin je een mix van moderne- en eigentijdse kunst uit de 19e en 20e eeuw uit Amerika en Europa kunt bekijken.

New York city PASS tip: 9/11 Memorial & Museum

Het 9/11 Museum is gewijd aan de aanslagen van 2001 en bevindt zich in het 9/11 Memorial. Het museum toont meer dan 10.000 monumentale voorwerpen die met de gebeurtenissen van 9/11 verbonden zijn.

vrouw met een ipad

New York city PASS tip: Statue of Liberty & Ellis Island

Een immigratie-eiland in de monding van de Hudson rivier. Je kunt vanaf de boot prachtige foto’s van de skyline van New York maken en natuurlijk van het Vrijheidsbeeld in welke staat ligt new york.

New York city PASS tip: The Empire State Building

Last but not least, The Empire State Building. Aan de top van het gebouw heb je een adembenemend uitzicht over de stad. Met de CityPASS mag je twee keer The Empire State Building bezoeken, overdag én ’s avonds als het donker is. Dit is zeker dé aanrader als je voor het eerst in New York bent.