Slechts een paar dagen naar New York? Zo pak je dat aan!

New York wolkenkrabber

Sommige mensen brengen de nodige dagen door in New York. Hoe langer jij verblijft in deze stad, des te meer tijd heb je natuurlijk om dingen te zien en te doen. Bij een lang verblijf is de kans dan ook groot dat jij alle bezienswaardigheden van de stad ziet. Indien je slechts een paar dagen naar de grootste stad van Amerika gaat, is dit niet aannemelijk. Zonde, want je wilt natuurlijk wel zoveel mogelijk zien. Ook bij korte bezoeken aan New York kun jij nagenoeg alles zien. Hoe? Door gebruik te maken van de speciale New York tour-pakketten. Met deze New York tour-pakketten kun jij in korte tijd new york pass kopen namelijk een groot deel van de grootste stad van de Verenigde Staten zien. Hieronder geven wij jou nog meer handvatten voor een kort verblijf in New York.

Bedenk goed wat je wilt

Er zijn genoeg mensen die zonder planning op reis gaan. Bij een zonvakantie kan dit natuurlijk prima. Je wilt in dat geval namelijk waarschijnlijk gewoon relaxen. New York bezoek je natuurlijk niet om lekker te ontspannen of te genieten van het mooie weer. Nee, New York bezoek je om het grote aantal bezienswaardigheden te zien. Daarom is het verstandig om van tevoren te bedenken wat je wilt. Welke bezienswaardigheden wil jij bezoeken? Wat wil je allemaal doen in de stad? Hoe ga jij je verplaatsen? Dit zijn maar zo drie vragen waar je goed over na moet denken voordat jij naar New York gaat. Zeker wanneer jouw verblijf beperkt is tot slechts een aantal dagen.

museum van Moderne Kunst

Verschillende musea bezoeken

Wil jij naast de verschillende bezienswaardigheden in New York ook een aantal musea bezoeken? Dan moet je zeker de New York museum pass hebben! Waarom? Omdat jij met de New York museum pass bij een groot aantal musea direct naar binnen kunt. Je hoeft dus niet overal entree te betalen, want dit heb je al gedaan bij aanschaf van de New York museum pass. Bijkomend voordeel is dat je vaak via een speciale ingang staat new york bezienswaardigheden naar binnen mag. Met de New York museum pass hoef jij dus niet constant achteraan te sluiten in de lange rij met toeristen.

New York City pas ideaal voor korte verblijven

In New York stikt het vaak van de toeristen. Deze willen allemaal het grote aantal bezienswaardigheden in de stad zien. Hierdoor is het bij vrijwel alle attracties druk. Gevolg hiervan is dat er lange rijen staan. Hierdoor duurt het vaak lang voordat jij naar binnen kunt bij een attractie. Je verspilt zodoende onnodig veel tijd. Met een New York City pas kun je dit probleem namelijk makkelijk tackelen. Je hoeft in dat geval namelijk niet achteraan aan te sluiten in de lange rijen. Wanneer jij een New York City pas hebt, mag je namelijk via een speciale ingang naar binnen. En dat scheelt je natuurlijk enorm veel tijd. Bovendien kun je ook nog eens kiezen uit verschillende New York tour-pakketten. Jij stelt dus zelf jouw hele verblijf samen!

Waar koop je een New York City pas?

Een New York City pas kun je in de stad zelf kopen. Je vindt op vrijwel iedere hoek van de staat wel een aanbieder die dergelijke kaarten verkoopt. New York is echter niet de beste locatie om deze kaarten te kopen. Waarom niet? Omdat je dan vaak onnodig veel moet betalen voor New York tour-pakketten. Daarom doe je er goed aan om vanuit huis alvast een New York City pas aan te schaffen. Zo kun jij de verschillende aanbieders eens rustig met elkaar vergelijken. Het valt je waarschijnlijk al direct op dat er een groot verschil is in de prijs. Let hier echter niet alleen op. Kijk vooral ook naar de verschillende New York tour-pakketten. Bij de ene aanbieder is er namelijk veel meer mogelijk dan bij de andere.

Kies voor een New York City pas met rondrit

Verblijf jij slechts een paar dagen in de grootste stad van de Verenigde Staten? Dan doe je er goed aan om een New York City pas te kiezen waar ook een rondrit met de bus bij in zit. Per bus kun jij de stad namelijk goed en snel ontdekken. Ook kun je op deze manier de bezienswaardigheden die jij graag wilt bezichtigen van dichtbij bekijken. De hop-on hop-off bussen in New York hebben namelijk stedentrip new york tips haltes bij de bekende attracties. Jij kunt dus zelf kiezen of je ergens uitstapt of niet. Jij kunt kiezen uit verschillende New York tour-pakketten, waardoor je diverse rondritten door delen van New York kunt maken. Hierdoor kun jij dus zelf kiezen of je alle routes met de bus wilt volgen of slechts één of een paar. Bij een kort bezoek aan New York mag de New York City pas met busrit dus zeker niet ontbreken!

New York kortingsbonnen dankzij New York City pass

Heb jij een New York City pass aangeschaft? Dan ontvang je ook de nodige New York kortingsbonnen. Deze kun je bijvoorbeeld gebruiken voor bepaalde aankopen tijdens de door jou gekozen New York tour-pakketten. Zo zijn de New York kortingsbonnen bijvoorbeeld geldig in verschillende winkels. Hier houdt het echter niet bij op. Je kunt met de New York kortingsbonnen namelijk ook de nodige versnaperingen halen. Jij zult hier dus vast en zeker profijt van hebben bij jouw bezoek aan New York!