Vergeet de New York City Pass niet!

kalendar

New York is een stad die met geen enkele andere stad te vergelijken is. Het is een wereldstad die zijn gelijke niet kent en daarmee gelijk ook een heel populaire toeristische bestemming is. Als je weet dat één van de bijnamen van deze stad ‘the city that never sleeps’ is, dan heb je misschien al een beetje een idee van wat je kunt verwachten. NY ‘slaapt’ namelijk echt helemaal nooit en bruist 24/7 van de energie en van het leven. De stad overweldigt je, omarmt je en…..laat je nooit meer los. Een stedentrip naar deze wereldstad is onvergetelijke ervaring, een avontuur dat je de rest van je leven met je meedraagt. Maar voor dit avontuur zal je uiteraard wel even moeten sparen hoeveel inwoners heeft new york. Niet alleen voor de reis en je verblijf, maar ook voor belangrijke zaken als eten, drinken en natuurlijk de entreetickets van de bezienswaardigheden die jij wil gaan bezoeken. En wanneer we het over dit laatste hebben, vergeet dan zeker de New York City Pass niet aan te schaffen.

New York, een relatief dure stad

New York is een stad waarin je er al snel achter komt dat de dollars sneller jouw portemonnee verlaten dan je zou willen. We raden je dan ook aan om van tevoren een budget te bepalen en je hier zoveel als mogelijk aan te houden. En als we dan toch bezig zijn met het geven van goede raad, koop dan van tevoren al in Nederland de New York City Pass. Het is namelijk deze New York City Pass waarmee je kunt besparen op de entreeprijs van een behoorlijk aantal interessante attracties in New York. Bijkomend voordeel van de New York City Pass al voor vertrek kopen is dat je in New York direct kunt beginnen waar je voor komt, namelijk deze energieke en bruisende stad ontdekken. Deze kortingspas maakt jouw stedentrip dus feitelijk goedkoper, want je bespaart tot maar liefst 40% op de reguliere toegangsprijs van een zestal bezienswaardigheden.

Amerikaans natuurhistorisch museum

Keuzevrijheid

Kiezen voor de New York City Pass is kiezen voor keuzevrijheid. De New York City Pass is geldig bij:

Deze drie attracties zijn een vaste waarde van de New York City Pass. De beide musea zijn toonaangevend in de wereld en het Empire State Building behoort tot één van de markantste en bekendste wat moet je kopen in new york gebouwen van de stad.

Naast deze zogenaamde vaste waarden heb je ook enige keuzevrijheid en wel door middel van een drietal keuzetickets. Deze zien er als volgt uit:

  • Intrepid Sea, Air & Space Museum of 9/11 Memorial & Museum (keuzeticket 1)
  • toegang tot Top of the Rock of het Guggenheim Museum (keuzeticket 2)
  • Circle Line-rondvaarttocht of een bezoek aan het Vrijheidsbeeld en Ellis Island (keuzeticket 3)

Je hebt negen dagen de tijd om alle attracties aan te doen, dus tijd zal geen belemmerende factor zijn.

En hoe kom ik aan de New York City Pass?

De New York City Pass aanschaffen is eenvoudig en doe je natuurlijk, net als al jouw andere aankopen, gewoon online. Na aankoop ontvang je in jouw mailbox een voucher die je bij één van de hierboven top 10 bezienswaardigheden new york genoemde attracties in kunt wisselen voor de daadwerkelijke New York City Pass. En dan rest je nog maar één ding, namelijk genieten van een wereldstad die zijn weerga niet kent. New York is klaar voor jou, ben jij klaar voor New York?