Wat zijn de grootste voordelen van een New York City pas?

man rood sweatshirt

Een bezoekje aan New York staat bij veel mensen hoog op het lijstje. Ook jij bent mogelijk van plan om de Amerikaanse hoofdstad te bezoeken. Je hebt vast en zeker al eens verhalen gehoord over hoe mooi het er allemaal wel niet is. Heb jij besloten dat het de hoogste tijd is om de daad bij het woord te voegen? Of heb je inmiddels al een tripje naar New York geboekt? Dan doe je er goed aan van tevoren ook de New York City pas aan te schaffen. Deze pas heeft namelijk de nodige voordelen wanneer je in New York bent. De grootste van deze voordelen lichten wij in deze tekst voor je uit.

Tijd en geld besparen

Vind jij een bezoekje aan New York duur? Dan doe je er goed aan een New York City pas aan te schaffen. Hiermee kun jij namelijk aanzienlijk besparen. Met deze pas kun jij tegen een gereduceerd tarief verschillende bezienswaardigheden bezoeken. Je hoeft bijvoorbeeld niet meer bij iedere attractie een toegangsbewijs te kopen. Dit scheelt je echt behoorlijk wat geld. Je bespaart overigens niet alleen geld met een New York City pas. Met zo’n pas ben je ook aanzienlijk minder tijd kwijt. Mensen met een New York City pas mogen bijna overal via een speciale ingang naar binnen. Hierdoor hoef jij dus niet achteraan in de rij met toeristen aan te sluiten wanneer je zo’n kaart hebt. En dat is natuurlijk wel zo prettig.

Wil jij niet teleurgesteld worden? Koop de New York City pas!

Wanneer jij bezig bent met research naar New York, lees je al snel dat er jaarlijks miljoenen bezoekers naar de stad komen. New York is een van de grootste toeristische trekpleisters ter wereld. Niet gek ook, want er is genoeg te zien en te doen. Zo kun je bijvoorbeeld naar bezienswaardigheden als Central Park, het Empire State Building, Broadway en het Vrijheidsbeeld. Bij de meeste van deze bezienswaardigheden moet jij een ticket kopen. Wanneer je dit ter plekke doet, moet je vaak lang wachten. Als het echt druk is, bestaat de kans zelfs dat je helemaal niet naar binnen kunt bij een bezienswaardigheid. Dat zou natuurlijk een grote teleurstelling zijn. Met behulp van de New York City pas weet je zeker dat jij bij jouw favoriete bezienswaardigheden naar binnen kunt. De New York City pas voorkomt dus de nodige teleurstellingen!

bus en taxi

Makkelijk rondreizen door New York

Doordat New York talloze bezienswaardigheden heeft, is het soms lastig om ze allemaal te bezoeken. Dit is zeker bij een kort verblijf het geval. Het is natuurlijk hartstikke jammer wanneer je niet al deze attracties kunt zien. Je brengt namelijk niet ieder jaar een bezoekje aan New York. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om de bezienswaardigheden toch allemaal te kunnen zien. Een voorbeeld hiervan is een hop on hop off bus. Deze bus rijdt langs verschillende attracties stedentrip new york tips en jij kunt bij deze attracties zelf kiezen of je in- of uitstapt. Met behulp van een New York City pas kun jij vaak makkelijk zo’n rondrit door de stad boeken. Doe er dus je voordeel mee.

Waarom niet ter plekke kopen?

Een New York City pas kun jij ook in New York kopen. Verstandig is dit echter niet. Waarom niet? Omdat je in eerste instantie veel duurder uit bent dan wanneer jij de New York City pas al van tevoren koopt. Daarnaast heb je lang niet altijd evenveel mogelijkheden. Bovendien gaat er veel kostbare tijd verloren wanneer jij een New York City pas ter plekke koopt. Er zijn namelijk heel veel toeristen die dit doen. Jij moet dus achteraan aansluiten in de lange rij en hierdoor gaat er onnodig veel tijd verloren. Zonde, want deze tijd had jij natuurlijk prima kunnen gebruiken voor het bezoeken van bezienswaardigheden.