Welke bezienswaardigheden moet je bezoeken in New York?

muntautomaat telescoop

New York is een waanzinnige stad. Dit maakt ook dat veel mensen er graag eens een bezoekje aan willen brengen. Is het voor jou bijna zo ver? Dan ben jij je mogelijk alvast aan het oriënteren op de vele bezienswaardigheden die de grootste stad van de Verenigde Staten rijk is. En dat zijn er nog al wat. Wanneer jij slechts een paar dagen in New York verblijft, kun je waarschijnlijk niet eens alle bezienswaardigheden hoogste gebouw new york bezoeken. Omdat wij niet willen dat jij één van de bekendste toeristische attracties in New York mist, hebben wij er hier alvast vijf voor je op een rijtje gezet.

Wanneer jij de onderstaande vijf attracties gaat bezoeken, mag jij je borst wel nat maken. Deze toeristische attracties in New York zijn namelijk ontzettend populair. Verwacht dus niet dat jij slechts een paar minuten nodig hebt om deze toeristische attracties in New York te bezoeken. Maar weet wel dat dit absoluut de moeite waard is. Deze toeristische attracties in New York behoren namelijk tot de populairste onder de miljoenen toeristen die jaarlijks naar de grootste stad van de Verenigde Staten trekken.

Het Vrijheidsbeeld

Deze bezienswaardigheid prijkt natuurlijk bij vrijwel iedereen bovenaan het lijstje. Sterker nog: dit is één van de beste bezienswaardigheden in New York. Je hebt het Vrijheidsbeeld vast al een aantal keer op televisie gezien, maar waarschijnlijk nog nooit in het echt. En wanneer je toch naar New York gaat, kun je hier net zo goed even een kijkje nemen. Wist je dat je het beeld zelfs kunt betreden? De sokkel waarop het beeld staat, is gratis toegankelijk. Wil jij een kijkje nemen in de kroon van het beeld? Dan moet je hier wel voor betalen.

Central Park

In een grote stad verwacht je doorgaans niet veel groen tegen te komen. In het hart van New York tref jij dit echter wel aan. Daarom mag deze plek zeker niet ontbreken in dit overzicht met bezienswaardigheden in New York. Central Park, zoals dit gebied heet, ligt op het eiland Manhattan. Jaarlijks brengen miljoenen toeristen een bezoekje aan dit park. Hierdoor behoort Central Park zeker bij de bekendste bezienswaardigheden van New York.

Empire State Building

Het Empire State Building is één van de hoogste gebouwen van New York. Daarom behoort het gebouw ook tot de fraaiste toeristische attracties in New York. Heb jij geen hoogtevrees? Dan is het zeker de moeite waard dit gebouw te betreden. Vanaf de top van deze wolkenkrabber heb jij namelijk een adembenemend uitzicht over de grootste stad van Amerika. The Empire State Building heeft een hoogte van 433 meter.

Times Square

Dit is zo’n beetje het drukste gedeelte van New York. Het ziet er dag in dag uit zwart van het verkeer en de toeristen. Toch is het zeker een aanrader om dit toeristische gebied eens te bezoeken. Alleen al vanwege de grote hoeveelheid reclame die je aantreft op de gebouwen rondom dit bekendste plein ter wereld is Times Square zeker een bezoekje waard.

empire state building

Broadway

Broadway behoort zeker tot de bekendste straten van New York. Sterker nog, het is misschien wel dé bekendste straat van de stad. Van de hier genoemde toeristische attracties in New York is dit zeker één van de grootste publiekstrekkers. Aan deze straat vind je talloze theaters waar allerlei musicals opgevoerd worden. In de theaters op Broadway staan regelmatig bekend artiesten. Je treft hier overigens vrijheidsbeeld bezoeken niet alleen grote theaters en voorstellingen aan, maar ook kleine, knusse theaters met minder bekende artiesten. Een bezoekje aan deze laatste bezienswaardigheid van de hier genoemde toeristische attracties in New York mag dan ook zeker niet ontbreken.

Schaf een New York City pass aan

Wil jij een groot aantal bezienswaardigheden in New York bezoeken en ben je er maar een paar dagen? Dan heb je natuurlijk geen zin om je tijd te verdoen met het wachten in de ellenlange rijen bij de genoemde bezienswaardigheden. Jij kunt je tijd immers een stuk beter benutten. In dat geval doe je er goed aan een New York City pass aan te schaffen. Deze kun je al vanuit huis kopen. Met behulp van de New York City pass hoef jij namelijk niet achteraan in de rij aan te sluiten. Mensen die over deze pas beschikken, mogen via een andere ingang naar binnen. De wachttijd daalt hierdoor aanzienlijk, waardoor je meer tijd hebt om de andere bezienswaardigheden in New York te bezoeken. Daarnaast krijg je met behulp van een New York City pass vaak aanzienlijke korting op de toegangsprijs van een groot aantal bezienswaardigheden.

Wat is de beste New York City pass?

Wanneer jij een New York City pass wilt kopen, ontdek je snel genoeg dat het aanbod enorm is. Natuurlijk wil jij alleen de beste New York City pass. Logisch, want hiermee heb jij de meeste mogelijkheden. Met de beste New York City pass kun jij bijvoorbeeld de meeste goedkope vluchten new york toeristische attracties in New York bezoeken. Daarnaast heb je natuurlijk nog tal van andere voordelen. Koop daarom nooit de eerste de beste die jij tegenkomt. Wanneer jij de tijd neemt, vind jij ongetwijfeld de beste New York City pass die te verkrijgen is.